Nem mad til døren

Danmark har udskiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med de webbaserede. Der er faktisk en lang række plusser ved at handle dagligvarer online. Mere end 21 procent af den danske beholkning gør allerede nu deres køb af dagligvarer over nettet. Hvis væksten bliver ved, så vil vi se en stor andel af de fysiske butikker dreje nøglen om i fremtiden.

Hvorfor er Nem mad til døren en sikker vinder?
I en tid, hvor tiden er en ting vi mangler, så er dagligvareindkøb og kokkerering nogle nogle af de hverdagsaspekter, som tager tid. Det skal bogstavelig talt være nemt. Især det at købe ind er noget man forbinder med stress i en hektisk hverdag, hvor karriere, uddannelse, familie, styrketræning og hobby skal balanceres. Af den grund er det bare nemmere at gøre dagligvareindkøbene i i toget med 26 museklik og få varerne fragtet til din hoveddør allerede dagen efter.

Hvad er det så danskerne køber?
Hvis vi tager et kig på udbyderne, så er især færdigpakkede måltidskasser blevet et hit. Allerførst kom til grøntsagskasser og frugtkasser dansk madkultur, men de seneste år er sampakkede måltidskasser blevet en tendens. Der får du sendt madvarer til alle ugens dage – Én kasse per dag. Således undgå du også madspild, fordi vi ikke brænder inde med 5 bagekartofler eller lignende.
En svag ting vi ser i øjeblikket er halvbagt mad, som fås i aluminiumsbakker, som blot skal varmes. Der er en umulighed på leveringen i landet fra det madsted, hvor det er blevet lavet, p.g.a. fødevarelovgivningen. Men vi tiljulber det. Primært nytårsmenuen er populær.
Og så har vi også taget Coop, Nemlig og de andre digitale supermarkeder til sig. De digitale supermarkeder har stadig plads til at gøre tingene bedre. Kulturen er stadig umoden, men vi er bedøvende, for de indlysende fordele har for længe siden udkonkurreret ulemperne. Den voksende vækst betyder at transportomkostningerne bliver mindre og derved kan det ikke længere være en årsag til ikke at shoppe ind hos de digitale købmænd.

Nem mad til døren i hele landet
Hvad enten du er på skrump, er glutenfri, vegetar eller noget helt 4., så kan du finde det blandt de mange leverandører af måltidskasser og online supermarkeder. Find det mad, der matcher dine ønsker. Og udvalget bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset på sammet måde af plads, som et traditionelt supermarked. Mulighederne er populært sagt endeløse.

Levering til døren
Hvis vi ser væk fra de øer uden bro, så er langt de fleste madfirmaer leverende i hele landet. Og de tilbyder diverse muligheder for at tilgodese, at din modtagelse af varerne er let og af høj sikkerhed. Med tøris, timeintervaller og flamingokasser, så er man sikker på at få sit indkøb godt frem. Og du skal ikke være hjemme når varebilen kommer. firmaerne kan bare sætte varerne i din garage, ved døren eller få en nøgle og stille varerne indenfor. Du kan hos flere udbydere bede dem placere varerne i dit køleskab for et mindre beløb.
Mange danskere oplever desuden at spare penge ved at købe ind over nettet, da de undgår ekstrakøb, plastikposer, busbillet og slagtilbud.
Tænker du at købe ind via nettet er der ingen gode undskyldninger. Har du tidligere prøvet nogle af dem, så er der mange gode velkomstgaver for nye kunder hos de andre madfirmaer.