Vi har skiftet de fysiske supermarkeder ud med de internetbaserede. Der er nemlig en lang række gode ting ved at købe ind digitalt. Over 18 % af danskerne gør nu deres indkøb af dagligvarer over nettet. Hvis dette bliver ved, så vil vi se mange af de fysiske butikker lukke og slukke i årene der kommer. Og når det kommer til fester, så benytter vi os i højere grad af buffet til fest, som typisk bliver leveret udefra.

buffet til fest

buffet til fest

Hvorfor er det et hit?
I en tid, hvor tiden er en mangelvare, så er det at handle og madlavning nogle tidsrøvere. Det skal præcis derfor være ubesværligt. Især madindkøb er noget man forbinder med stress i en hektisk dagligdag, hvor job, uddannelse, venner, løb og hobby skal tilgodeses. Netop derfor er det bare nemmere at gøre dagligvareindkøbene i sofaen med 23 click og få varerne leveret til din hoveddør allerede dagen efter. Og når det kommer til festmad, så gider vi ikke en kok og serveringsdamer. Nej en buffet til fest, så er alle glade og mætte.

Hvorfor vil vi have nem festmad?
Når vi tager et kig på de online supermarkeder, så er specielt madkasser blevet en populær ting. Først indtog grøntsagskasser og frugtkasser Danmark, men de senere år er færdige måltidskasser blevet en tendens. Her får man sendt madvarer til alle ugens dage – Én madret per dag. Således minimerer man madspild, fordi du ikke ligger inde med 7 tomater eller andet.
En lille tendens vi ser i markedet er halv-lavet aftensmad, som leveres i alubakker, som kun skal afbages. Der er dog en begrænsning på leverancen i Danmark fra det køkken, hvor det er blevet pakket, p.g.a. hygiejne. Men vi er vilde med det. Primært nytårsmenuen er populær.
Og så har vi danskere også taget Coop, Irma.dk og de andre til sig. De netbaserede dagligvarebutikker har dog rum til at gøre tingene bedre. Markedet er stadig umodnet, men vi danskere er bedøvende, for fordelene har for længst opvejet generne. Den øgede interesse betyder nemlig også at fragtpriser bliver mindre og derved kan fragtpriser ikke længere være en grund til ikke at handle ind hos de webbaserede supermarkeder.

Til alt fra bryllup til 80 års
Hvad enten du er på diæt, er allergiker, raw-fooder eller noget fjerde, så kan man købe det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarkeder. Find det, som matcher dine behov. Og udvalget bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset på sammet måde af fysisk plads, som et traditionelt supermarked. Hylderne er med andre ord endeløse.

Festmad skal da være buffet
Hvis du ser væk fra de mindre øer, så er næsten alle udbydere leverende i hele landet. Og de tilbyder diverse løsninger for at tilsikre, at din modtagelse er problemfri og sikker. Med tøris, nøjagtig levering og flamingokasser, så er man sikker på at få varerne helskindet frem. Og du skal ikke være hjemme når varebilen kommer. firmaerne kan bare stille dem i din baghave, ved hoveddøren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Du kan hos udvalgte udbydere bede dem putte madvarerne i køl mod betaling.
Mange oplever derudover at spare mange penge ved at handle ind over nettet, da de slipper for ekstrakøb, plastikposer, benzin til bilen og tilbudsvarer.

Der er mange gode buffeter til fester, som fx Kokken og jomfruen
Overvejer du at prøve det er der masser af gode argumenter. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der mange gode velkomsttilbud for helt nye kunder hos de andre. Nem mad styrer bare og det har vi fundet ud af.