Danskerne har skiftet de normale supermarkeder ud med de digitale. Der er nemlig flere plusser ved at handle nem aftensmad via computeren. Over 22 procent af de danske husstand gør nu deres dagligvareindkøb vi internettet. Hvis det bliver ved, så vil man se mange traditionelle supermarkeder lukke i fremtiden fordi de taber terræn til nem mad til døren.

Hvorfor er nem aftensmad et hit?
Nu om stunder, hvor tiden er en underskudsting, så er madindkøb og køkkenkunsten nogle tidstyve. Det skal med andre ord være ultra nemt. Specielt madvareindkøb er noget danskerne forbinder med stress i en travlt dagligdag, hvor arbejde, uddannelse, familie, motion og fritidsinteresser skal tilgodeses. Præcis derfor er det lettere at gøre dagligvareindkøbene i der hjemme med 22 klik og få varerne kørt til din hoveddør dagen efter.

Hvad er det så danskerne køber?
Hvis man tager et kig på udbyderne, så er især kasser med måltidsingredienser blevet et hit. Først kom til grønt- og frugtkasser dansk madkultur, men de seneste år er færdigpakkede måltidskasser blevet en trend. Med disse får du sendt mad til alle ugens dage – Én måltid per dag. På den måde eliminerer vi også madspild, fordi du ikke ligger inde med 3 bagekartofler eller det der er værre.
En mindre tendens vi ser i branchen er halvlavet mad, som leveres i ildfaste bakker, der blot skal opvarmes. Der er dog en umulighed på leverancen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet produceret, på grund af fødevaresikkerheden. Men vi er stadig vilde med det. Specielt maden til nytårsaften trender.
Og så har vi også taget Coop, Shobr og alle de andre digitale supermarkeder til sig. De webbaserede supermarkeder har stadig plads til at gøre tingene bedre. Branchen er stadig ung, men vi er ligeglade, for fordelene har for lang tid siden udkonkurreret ulemperne. Den voksende interesse betyder nemlig også at transportpriserne bliver mindre og derved kan fragtomkostninger ikke være en grund til ikke at handle ind hos de webbaserede supermarkeder.

Nem aftensmad for alle

Hvad enten du er på kur, er allergiker, raw-fooder eller noget 4., så kan man finde det ved de mange udbydere af måltidskasser og online supermarkeder. Find det mad, der matcher dine ønsker. Og sortimenterne bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke begrænset på sammet måde af fysisk plads, som et normalt supermarked. Mulighederne er populært sagt uendeligt.

 

nem aftensmad
Levering af nem aftensmad til dig

Hvis man ser væk fra de ikke-brofast øer, så er de fleste udbydere vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder forskellige løsninger for at tilgodese, at din leverance af nem aftensmad er af høj sikkerhed. Med tør-is, timeintervaller og flamingokasser, så er man sikker på at få sine varer helskindet frem. Og du er ikke presset til at være hjemme når varebilen kommer. fragtmanden kan stille varerne i din baghave, ved døren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Man kan hos flere madfirmaer bede dem placere madvarer i dit køleskab for et ekstra beløb.
Mange oplever derudover at spare penge ved at købe ind på internettet, da de går udenom dumme køb, bæreposer, benzin og slagtilbud.
Tænker du at købe nem mad via nettet er der masser af penge at spare. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der mange gode velkomsttilbud for nye kunder hos de andre.