Danmark har udskiftet de fysiske dagligvarebutikker ud med de webbaserede. Der er faktisk mange plusser ved at handle aftensmad via computeren. Mere end 23 procent af danskerne gør allerede nu deres vareindkøb over nettet. Hvis det fortsætter, så vil vi se mange flere normale supermarkeder lukke i fremtiden. Især måltidskasser slås lige i øjeblikket (jan. 2017) med diverse online supermarkeder om magten i online madindkøb.

Spild ikke dit live i køen i supermarkedet
I dagens Danmark, hvor tid er en underskudsting, så er madvareindkøb og madtilberedning nogle tidsrøvere. Det skal med andre ord være nemt og hurtigt. Specielt madvareindkøb er forbundet med stress i en travlt dagligdag, hvor job, efteruddannelse, familie, løb og hobbyer skal prioriteres. Netop derfor er det mere bekvemt at gøre indkøbene i hjemmefra med 1 klik bestille en måtidskasse og få det kørt til din dør allerede dagen efter.

måltidskasser
I 2016 fordoblede danskerne deres onlineindkøb af mad
Hvis man kigger nærmere på udbyderne, så er især måltidskasser blevet en populær ting. Allerførst indtog grøntkasser og frugtkasser Danmark, men de seneste år er klargjorte måltidskasser blevet et hit. Med disse får man leveret madvarer til 1 uge – Én madret per dag. Således undgå man også madspild, fordi du ikke brænder inde med 4 løg eller lignende.
En svag tendens man ser i markedet er halvbagt aftensmad, som sælges i foliobakker, som blot skal færdiggøres. Der er en umulighed på leveringen i Danmark fra det sted, hvor det er blevet produceret, pga. fødevaresikkerheden. Men vi er vilde med det. Specielt aftensmaden til nytår er populær.
Og så har vi danskere også taget Osuma, Irma.dk og alle de andre supermarkeder til sig. De digitale dagligvarebutikker har stadig rum til forbedringer så digital mad bliver til nem mad. Branchen er stadig umoden, men vi danskere er ligeglade, for de indlysende fordele har for længst løbet fra ulemperne. Den voksende købelyst betyder at transportomkostningerne nedbringes og derved kan fragtpriser ikke længere være en årsag til ikke at købe ind hos de netbaserede supermarkeder.

Måltidskasser af forskellige typer
Uanset om du er på smalkost, er diabetiker, veganer eller noget helt andet, så kan du finde det hos de mange leverandører af måltidskasser til døren og online supermarkeder. Find det mad, som passer til dine ønsker. Og sortimenterne bliver større og større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke udfordret af fysisk plads, som et normalt supermarked. Hylderne er med andre ord ubegrænsede. Læs mere ovre på www.online-supermarkeder.dk

Levering til dørtrinnet – det er nemt
Hvis du ser væk fra de småøer, så er de fleste madfirmaer vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder forskellige muligheder for at tilsikre, at dine varer er let og sikker. Med frostlegemer, punktlig levering og plastikkasser, så er du sikker på at få sine dagligvarer sikkert frem. Og du behøver ikke være hjemme når varebilen kommer. firmaerne kan bare placere dem i din garage, ved hoveddøren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Du kan hos nogle madfirmaer bede dem putte varerne i køleskabet for ganske få penge.
Mange danskere oplever yderligere at bruge mindre ved at købe ind over nettet, da de slipper for ekstrakøb, plastikposer, transportpris og luksuskøb.
Tænker du at prøve måltidskasser er der ikke flere gode argumenter for at lade være. Har du tidligere købt hos nogle af dem, så er der masser af gode velkomstgaver for ikke-tidligere kunder hos de andre.