Du har sikkert hørt alverdens gode råd om, hvad du skal spise, hvis du vil sove bedre om natten, hvis du vil tabe dig, hvis du vil have en bedre hukommelse og alt muligt andet. Mange mennesker er nemlig allerede af den overbevisning, at det vi spiser, kan påvirke vores trivsel. Måske er der noget om snakken.

Hvis du nogensinde har spist en hel pizza, så kender du måske også følelsen af træthed, som kan ramme dig bagefter. Er det den samme følelse, du har, når du har spist en frisk salat?

Den sunde kost er varieret

Selvom de fleste nok ville sige, at en salat var mere sund end en pizza, så kan du heller ikke leve af salat. Det er nemlig vigtigt, at du spiser varieret. Nogle gange har din krop brug for friske grøntsager, andre gange har den måske brud for brød eller ost.

Alle de forskellige ting, du kunne finde på at indtage, kan nemlig gavne dig på forskellig vis. Derfor skal du altså spise varieret.

Når vi taler om kost, så er det altså også fordi, det er noget, du hele tiden skal have for øje. En sund kost er en livsstil, som du skal vælge hver eneste dag. Det gælder både til morgenmaden, frokosten og aftensmaden.

Firmafrokostordninger kan hjælpe alle medarbejdere

Har du en virksomhed, kan det være en god idé at arrangere en firmafrokostordning. Det kan de blandt andet hjælpe med hos Able, der laver lækker mad både i Jylland og på Fyn. Du kan se udvalget her, hvis du er interesseret i det.

Med en firmafrokostordning kan du nemlig sikre, at alle medarbejdere er oplagte til at yde et godt stykke arbejde. Nogen vil måske ikke selv tænke på at pakke en sund madpakke, og således vil du kunne hjælpe dem på vej på en måde, som de fleste vil værdsætte.

Dette indhold er sponsoreret


Kommentarer

Sund mad er vigtig for trivslen — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *